-

Gözden kaçırmayın

Ankara Bilim Üniversitesi, Toulouse'daki EAIE 2024 Fuarı'na KatıldıAnkara Bilim Üniversitesi, Toulouse'daki EAIE 2024 Fuarı'na Katıldı

TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış dersinde öğrencilerle bir araya geldi.

Açılış törenine Mütevelli Heyet Başkanı Vali Kemal Yurtnaç ve Rektör Prof. Dr. Rahmi Er gibi önemli isimler de katıldı.

Dr. Demiroğlu, görsellerle desteklenen bir sunumla Türkiye'nin havacılık tarihini 1911'den günümüze anlattı ve öğrencilere kariyerleri için tavsiyelerde bulundu.

Açılış dersinde öğrenciler ve öğretim elemanları da yer aldı.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya devam edeceği vurgulanan törende, üniversitenin havacılık ve uzay teknolojilerinde lider olma hedefi de vurgulandı.

Dr. Demiroğlu, öğrencilere sürekli kendilerini geliştirmelerini, ekip çalışması yapmalarını ve projeler üretmelerini önerdi.

TUSAŞ'ın 50 yıllık başarı hikayesini paylaşan Demiroğlu, öğrencileri Türkiye'nin milli teknolojisi için aktif rol almaya davet etti.

Gençleri savunma sanayisindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri konusunda teşvik eden Dr. Demiroğlu, KAAN adlı yerli ve milli 5. nesil savaş uçağının gelişim sürecini de anlattı.