-

Gözden kaçırmayın

Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Özçamdallı, İsu Liv Hospital Bahçeşehir'de Hasta Kabulüne BaşladıOrtopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Özçamdallı, İsu Liv Hospital Bahçeşehir'de Hasta Kabulüne Başladı

Özel Fuar Hastanesi diyetisyenleri, andulasyon cihazı terapisi ile hastalara bölgesel incelme ve sıkılaşma imkanı sunuyor. Uygulamanın sağladığı faydalar arasında iyileşmiş kan dolaşımı, düzenli çalışan sindirim sistemi ve sağlıklı defekasyon yer alıyor.

Tedavi sürecinde, cihazın titreşim ve ısı teknolojisi sayesinde stres seviyelerinin azalması, derin gevşeme ve kaliteli uyku sağlanması gibi olumlu etkiler de gözlemleniyor. Bunun yanı sıra, hastalar daha fazla enerji kazanarak, metabolizmalarını aktif hale getiriyor ve yaşam kalitelerini artırıyor.

Andulasyon terapisi ayrıca ödem ve toksinlerin atılmasına yardımcı olarak vücudun yenilenmesine ve rahatlamasına katkıda bulunuyor.

Uzman diyetisyenler Ecem Misci ve İrem Akgönül eşliğinde gerçekleştirilen bu yenilikçi terapi hakkında daha fazla bilgi almak için 0272 223 44 44 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.