Gözden kaçırmayın

Güdül Belediye Başkanı, Hemşehrileriyle Bir Araya GeldiGüdül Belediye Başkanı, Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

MHP'li Taytak'tan Gergerlioğlu’na 'çöp poşeti' cevabı: “Esas sana lanet olsun”

Polis memuru Şeyda Yılmaz’ın katilinin çöp poşetiyle adliyeye götürülmesine tepki gösteren DEM'li Gergerlioğlu’na, MHP’li Taytak’tan sert cevap: "Esas sana lanet olsun!”

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakalamaya çalışırken çıkan arbedede silahlı saldırıya uğrayan polis memuru Şeyda Yılmaz, şehit düştü.

KATİL HAK ETTİĞİ YERDE
Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden suç makinesi Yunus Emre Geçti, boydan çöp poşeti geçirilerek Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği aracıyla İstanbul Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Suç makinesi Yunus Emre Geçti tutuklanarak cezaevine yollandı.

DEM’Lİ GERGERLİOĞLU’NUN ÇÖP POŞETİ RAHATSIZLIĞI
DEM’li Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamada, katilin çöp poşetine koyulup hayvan koruma aracıyla sevk edilmesini eleştirdi. Gergerlioğlu, “Cezayı vermenin polise ait olmadığını bu toplum ne zaman anlayacak?” ifadelerini kullandı. Gergerlioğlu’nun açıklamaları şu şekilde; “Polisi öldüren katile lanet olsun, onu hayvan koruma arabasıyla çöp poşetine koyup götüren polise bu emri veren amire de yazıklar olsun.!!! Cezayı vermenin polise ait olmadığını bu toplum ne zaman anlayacak, ayırt edecek yahu.!?”

MHP'Lİ TAYTAK'TAN SERT YANIT
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gergerlioğlu’na yanıt vererek, katilin sevk şekline değil, hayvan koruma aracına bindirilmesine tepki gösterdi. Taytak, “Esas sana ve senin gibi düşünenlere lanet olsun!” dedi.

“ESAS SANA LANET OLSUN”
MHP’li Taytak, açıklamasında şunları kaydetti:
“Burada yapılan tek yanlış, o aşağılık şerefsizin sarı torbayla cenaze aracı yerine masum hayvanların aracına bindirilmesidir. Esas sana ve senin gibi düşünenlere lanet olsun!”