-

Gözden kaçırmayın

Ahilik Haftası KutlamasıAhilik Haftası Kutlaması

TOBB Güvenlik Hizmetleri Meclis Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Gökhan Arıkan, Özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme ve Alan/Branş Eğitimleri Projesi kapsamında düzenlenen toplantıda önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

Toplantının amacı, özel güvenlik eğitimlerinin kalitesinin artırılması ve sektördeki eğitim ihtiyaçlarının karşılanması olarak belirlendi. Arıkan, konuşmasında güvenlik sektörünün gelişimi için eğitimlerin düzenli bir şekilde güncellenmesi ve alanında uzman kişilerin eğitimde yer almasının önemine vurgu yaptı.

Etkinlikte özel güvenlik alanında yaşanan mevcut sorunlar ve bu sorunların çözüm yolları tartışıldı. Ayrıca, yeni eğitim modellerinin geliştirilmesi yönünde önerilerde bulunuldu. Arıkan, sektör paydaşları ile iş birliği içinde çalışmanın, güvenlik hizmetlerinin etkinliğini artıracağını ifade etti.

Bu toplantı, özel güvenlik eğitiminin güçlendirilmesi ve alanında uzman profesyonellerin yetiştirilmesi için önemli bir adım olarak değerlendirildi.