-

Gözden kaçırmayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma YapacakCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma Yapacak

Gürsu'da yapılan ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş başkanlığındaki bir heyet, Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete, Gürsu İlçe Başkanı Muhammet Aydın, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

Esnafın Sorunları Dinlendi

Ziyaret sırasında, heyet Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Bahattin Açış ile bir araya gelerek, esnafın karşılaştığı sorunları ve talepleri dinleme fırsatı buldu. Yapılan görüşmelerde esnafın içinde bulunduğu durum hakkında bilgi alındı.

Çözüm Önerileri Paylaşıldı

CHP heyeti, esnafın talepleri doğrultusunda çözüm önerilerini de aktardı. Ziyaret, yerel esnafın sorunlarını önceliklendirme ve çözüm yolları geliştirme amacı taşıyor. İl başkanlığı olarak esnafın desteklenmesi gerektiğine vurgu yapıldı ve bu tür ziyaretlerin süreceği belirtildi.