-

Gözden kaçırmayın

Birikim Okulları Genel Müdürü Salih Eren, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nu Ziyaret EttiBirikim Okulları Genel Müdürü Salih Eren, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nu Ziyaret Etti

Sağlıklı bir yaşam için önemli bir adım atan Mutlukent Bahar Evi sakinleri, Eymir Gölü'nde bir spor etkinliği düzenledi. Gezginder Spor Kulübü hocalarının rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar doğayla iç içe, keyifli bir gün geçirdi.

Eymir Gölü'nde yapılan yürüyüş, hem fiziksel aktiviteler hem de sosyal etkileşim imkanı sundu. Sakinler, güzel manzara eşliğinde yürüyüş yaparken, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaptılar. Spor hocaları, etkinlik boyunca katılımcılara çeşitli egzersizler ve spor aktiviteleri ile destek verdi.

Bu tür etkinliklerin, hem beden hem de zihin sağlığı açısından faydalı olduğuna dikkat çeken hocalar, eşsiz doğanın tadını çıkarmanın önemini vurguladılar. Mutlukent Bahar Evi sakinleri ise bu aktivitelerin düzenli bir şekilde devam etmesini arzuladıklarını belirttiler.