-

Gözden kaçırmayın

Metruk Binalar YıkılıyorMetruk Binalar Yıkılıyor

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu'nu ilçe başkanlığında ziyaret etti. Bu ziyaret, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ulusu’nun ilçe başkanlığına yeniden aday gösterilmesinin ardından gerçekleştirildi. Aydın’a, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan, İbrahim Altuntaş ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyaret sırasında samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Başkan Aydın, Ulusu'yu yeniden aday gösterilmesinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Aydın, “İlçe Başkanımız, değerli kardeşim Gökhan Ulusu’nun yeniden aday gösterilmesinden dolayı kendisini tebrik etmek için geldik. Birlikte Orhangazi’mizi daha iyi bir noktaya getirmek için önemli çalışmalar yaptık. İnşallah başkanımızın ikinci döneminde de hemşehrilerimiz için, kentimiz için yeni projelere imza atacağız,” dedi.

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkanı Bekir Aydın’a teşekkürlerini ileterek, “Bekir Başkanımızla Orhangazi’miz için uyum içerisinde çalışıyoruz. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıllarda da aynı gayretle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, iyi niyet temennileri ve karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından sona erdi.