-

Gözden kaçırmayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma YapacakCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma Yapacak

İyi Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, bazı basın organlarında yer alan yalan haberlere tepki gösterdi. Özlale, söz konusu haberlerin bir itibar suikasti amacı taşıdığını belirterek, bu durumun siyasi çıkar elde etmeye yönelik bir çaba olduğunu ifade etti.

Özlale, aynı zamanda kendine yönelik olumsuz haberleri yalanlayarak, bu tür iftiralar karşısında sağlık durumuyla ilgili iyi dileklerde bulunmayı ihmal etmedi. "Çok geçmiş olsun Başkanım, Allah şifa versin..." ifadelerini kullanarak destek verdiği kişiyi de unutmadı.

Bu açıklamalar, siyasi arenada sert tartışmalara yol açarak, kamuoyunun dikkatini bu yalan haberlerin arkasındaki niyetlere çekti. Özlale, "Yalan ve iğrenç bir haber üzerinden itibar suikasti yapan, siyasi rant elde etmek isteyen utanmazlara ise ne yapsan şifa etmez" diyerek, basın ve medya etik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.