-

Gözden kaçırmayın

Mudanya Mütarekesi SempozyumuMudanya Mütarekesi Sempozyumu

Bursa'nın Merinos Parkı, geçtiğimiz günlerde duygu dolu anlara ev sahipliği yaptı. Bursa Kent Konseyi'nin öncülüğünde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Mudanya Belediyesi, Gemlik Belediyesi ve çeşitli kent konseylerinin işbirliğiyle düzenlenen 'Satın alma, yuvam ol' başlıklı Yuvalandırma Şenliği gerçekleştirildi.

Şenliğe hayvansever aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Barınaklarda yaşamını sürdüren kedi ve köpekler, yeni yuvalarına kavuşmak üzere alanda buluştu. Aileler, can dostları ile birlikte eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinlikte yuvalandırma yapan ailelere, tasma, mama, taşıma çantası ve şampuandan oluşan özel hediyeler takdim edildi.

Gün boyunca farklı aktivite ve konserlerle dolu bir program sunuldu. Çocuklar, resim yapma, yüz boyama ve spor gibi eğlenceli etkinliklere katılırken, aileler keyifli anlar yaşadı. Sevilen sanatçılar Safa Zakir, Pınar Erdem, İpek Ildız, Sefa Cheshmberah ve Mehmet Çevik, şenlikte en çok sevilen şarkılarını seslendirdi.

Şenliğin sonunda birçok can dostu, yeni ailelerine kavuşarak mutlu bir şekilde etkinlik alanından ayrıldı. Bu anlamlı organizasyon, hayvan severlerin bir araya gelerek can dostlarının yeni yuvalarına kavuşmasına olanak sağladı.