-

Gözden kaçırmayın

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığı, Kurtuluş Parkı'nda Etkinlik DüzenliyorAk Parti Çubuk İlçe Başkanlığı, Kurtuluş Parkı'nda Etkinlik Düzenliyor

İstanbul'da, Gazze ve Filistin'e destek vermek amacıyla bir araya gelen vatandaşlar, gönülden kenetlendikleri mesajlarla mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini belirtti.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar, İsrail'in saldırıları sonucu zor günler geçiren Gazze halkına destek olmak amacıyla toplandı. Etkinlikte, katil İsrail'e karşı tepkilerin dile getirilmesi ve Filistin'in özgürlüğü için mücadele vurgusu yapıldı.

Katılımcılar, "Nehirden denize özgür bir Filistin" sloganıyla, coşku içinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan zulme karşı sessiz kalmadıklarını ifade ettiler. Bu önemli konuya duyarsız kalmayan İstanbulluların gösterdiği destek, etkinlikte sık sık dile getirildi.

Etkinliğe katılanlar arasında yer alan İstanbul İl Başkanı, Gazze halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, "Katil İsrail’in başlattığı soykırımda Gazzeli mazlumların sesi olmak, Filistin’in özgürlüğü için mücadele etmek hepimizin boynunun borcudur" dedi. Bu şekilde, İstanbulluların mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı.