-

Gözden kaçırmayın

Mudanya Mütarekesi SempozyumuMudanya Mütarekesi Sempozyumu

Haymana Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirilen altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. 5 Ekim 2024 tarihli rapora göre, Medrese Mahallesi Değirmen Sokak'ta kilittaş çalışmaları yürütüldü. Bu çalışma, bölgedeki yol koşullarını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Katrancı Mahallesi'nde de köy konağının çevresinde kilittaş çalışması tamamlandı. Bu çalışmalar, mahalle halkının hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için gerçekleştirildi.

Papazın Evi bölgesinde istinat duvarı örme çalışmaları yapıldı. Bu projenin, bölgedeki yapıları koruma ve zemin stabilizasyonu sağlama amacı güttüğü belirtildi.

Haymana ASKİ Yerleşkesi ve çeşitli yerlerde ise asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi. Bu uygulama ile yolların daha güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor.

Yaylabeyi Mahallesi'nde alternatif bir çevre yolu kişisel kullanımına sunulmak üzere çalışmalar devam ediyor. Alternatif yol, mahalledeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefliyor.

Son olarak, Başdeğirmen mevkiinde çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Bu çalışma, bölgenin yeşil alanlar ve sosyal donatıların artırılmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Haymana Belediyesi, bu projelerle mahallelerdeki yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.