-

Gözden kaçırmayın

Doç. Dr. Fatih Fuat Tuncer, Gündemdeki Sıcak Gelişmeleri DeğerlendirecekDoç. Dr. Fatih Fuat Tuncer, Gündemdeki Sıcak Gelişmeleri Değerlendirecek

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner, canice bir olay sonucu hayatlarını kaybederek Türkiye'de büyük bir üzüntüye sebep oldu. İkinci El Otomobil Satışı dükkanında yaşanan trajik olay, ülke genelinde derin bir yas havası oluşturdu.

Ayşenur ve İkbal, henüz hayatlarının baharında beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrıldılar. Bu acı olay, şiddetin nasıl yıkıcı sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Işıklar içinde yatsınlar.

Bu iki genç insanın anıları, sevdikleri tarafından her zaman özlem ve sevgiyle yaşatılacak. Bu durum, toplumdaki kadınlara ve çocuklara yönelik şiddete karşı duyarlılık ve hassasiyetin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Unutmayalım, unutturmayalım!

Türkiye, Ayşenur ve İkbal'in isimlerini unutmamak ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için bir araya geliyor. Bu trajik olayın üzerindeki karanlık bulutları dağıtmak için birlikte mücadele edelim.