-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Ticaret Odası Başkanı: İş Hayatına Gençleri Kazandırmak Gerekiyorİstanbul Ticaret Odası Başkanı: İş Hayatına Gençleri Kazandırmak Gerekiyor

Bu yıl 13’üncü kez düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, coğrafi işaretli ürünleriyle dikkat çekti.

Fuar Detayları:
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle ve Antalya Ticaret Borsası'nın öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinliğe Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı, Meclis Başkanı Cem Kapitan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Sakallı ve Yönetim Kurulu üyeleri İslam Bektaş, Salih Yerli ve Burak Tokuç katıldı.

Gedelek Turşusu Tanıtımı:
Orhangazi’nin coğrafi işaretli ürünü “Gedelek Turşusu”nun tanıtımı amacıyla fuarda bir stant açıldı. STK temsilcilerinin yanı sıra, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da standı ziyaret etti. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, katılımlarından ötürü protokol üyelerine teşekkürlerini iletti.

Yerel Ürünlerin Önemi:
Yöresel Ürünler Fuarı, yerel ürünlerin tanıtımı ve ekonomik değeri artırma açısından önemli bir platform oluştururken, Orhangazi’nin coğrafi işaretli ürünleriyle de dikkati üzerine çekmeyi başardı.