-

Gözden kaçırmayın

İlginç Bir Gelişme: Işıklar Kasabası'na Yeni Bir Market Açıldıİlginç Bir Gelişme: Işıklar Kasabası'na Yeni Bir Market Açıldı

İstanbul'da, konut projelerinin tamamlanmamasından dolayı mağdur olan vatandaşlarla bir araya gelindi. Toplantıya katılan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, konutlarını 6 yıl önce teslim alması gereken, ancak hala tamamlanmamış olan konutlarla ilgili sorunlarını dile getiren TOKİ mağdurlarıyla omuz omuza olduklarını ifade etti.

Vatandaşların, konut taleplerinin acil bir şekilde karşılanması gerektiğini vurgulayan İlgezdi, bu konuda gerekli mücadelenin vereceğini belirtti. Mağdurların yaşadığı zorlukların ve hayal kırıklıklarının farkında olduklarını söyleyen İlgezdi, "Talepleriniz karşılanana kadar mücadelemiz devam edecek," şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan diğer vatandaşlar da, konut sorunuyla ilgili yaşadıkları mağduriyetleri dile getirerek, yetkililerden yardım talep etti. Özellikle, konut projelerinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan beklemenin moral bozukluğuna yol açtığını belirttiler. İlgezdi, yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, ilgili kurumların bu konuda hareket geçmeleri gerektiğini savundu.

Sonuç olarak, toplantı, TOKİ mağdurlarının sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yapılan birlikteliği ve dayanışmayı pekiştirdi.