-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mukayeseli Hukuk Toplantısıİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mukayeseli Hukuk Toplantısı

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Merkez Yerleşkesi'nde, öğrencilerin sosyal ve kültürel hayatını desteklemek amacıyla düzenlenen öğrenci toplulukları tanıtım etkinliği, Tınaztepe Spor Salonu önünde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dilşen İnce Erdoğan da katıldı.

Öğrenci toplulukları, öğrencilere çeşitli sosyal aktivitelere katılma ve ilgi alanlarına uygun gruplarla tanışma fırsatı sundu. Etkinlik, öğrencilerin katılımını artırmayı hedeflerken, yeni arkadaşlıkların kurulmasına ve mevcut toplulukların tanıtılmasına olanak sağladı.

Katılım için son tarih 11 Ekim. Etkinlikler, 11 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek. Öğrencilerin, üniversite hayatlarını zenginleştirmek ve ilgi alanlarına hitap eden topluluklarla tanışma fırsatını kaçırmamaları öneriliyor.

Tınaztepe Spor Salonu önünde açılan stantlar, öğrencilerin topluluklar hakkında bilgi edinmesini ve bu gruplara katılarak sosyal hayatlarına katkıda bulunmasını sağlıyor.