-

Gözden kaçırmayın

Orhangazi Halk Bankası, Üreten Kadınlar Yarışması DüzenliyorOrhangazi Halk Bankası, Üreten Kadınlar Yarışması Düzenliyor

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 13. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katılım sağladı. Fuara, Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Dadak, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Abdullah Yağız, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Taşkın ve Genel Sekreter Birol Denizli gibi önemli isimler katıldı.

Fuarda, Mustafakemalpaşa’ya özgü ürünler ve Coğrafi İşaretli ürünler, standında sergilendi. Tanıtılan ürünler arasında Kemalpaşa Tatlısı, Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı ve Mustafakemalpaşa Tatlısı yer almaktadır. Bu ürünlerin hem tanıtımı hem de bölgenin gastronomik kültürünün çıkarılması amaçlanmaktadır.

Fuarda standı ziyaret edenler arasında Antalya Milletvekili ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. M. Zeki Durak bulunmaktadır. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür edilmiştir.

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, yöresel ürünlerin tanıtımına verdikleri önemin yanı sıra, bölgenin tanıtımına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.