-

Gözden kaçırmayın

Uzay Keşiflerinde Öncü Dr. Sian Proctor, Bilim Dünyasında İz BırakıyorUzay Keşiflerinde Öncü Dr. Sian Proctor, Bilim Dünyasında İz Bırakıyor

İlçe Kaymakamı Sayın Cemal Hüsnü Çaykara, Mamak ilçesinin Sosyal Hizmetler Müdürü Elmas Gülcan Atalay ve Müdür Yardımcısı Gülşah Yaraşır'ı makamında ağırladı. Kabul, kaynakların etkin bir şekilde kullanılması ve ilçedeki sosyal hizmetlerin iyileştirilmesi konularında yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişi için gerçekleşti.

Toplantıda, sosyal hizmetlerin sunumu ve ihtiyaç sahiplerine daha iyi hizmet verilmesi için yapılacak projelerin ele alındığı belirtildi. Ayrıca, ilçedeki sosyal hizmetlerin geliştirilmesi için işbirliği yapılacak kurum ve kuruluşlarla ilgili üzerinde duruldu.

Kaymakam Çaykara, Mamak ilçesindeki sosyal hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım sağlanması için çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, tüm paydaşlara teşekkür etti. Müdür Atalay ve Müdür Yardımcısı Yaraşır ise, bu önemli ve verimli toplantıya katıldıkları için onur duyduklarını ifade etti.