-

Gözden kaçırmayın

Bakırköy’de Kültür-Sanat Alanında Önemli Bir Adım AtıldıBakırköy’de Kültür-Sanat Alanında Önemli Bir Adım Atıldı

Bugün Hafız Mustafa Uzgur Yeşil Cami Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, İlçe Müftüsü Selami Aykul, TDV Müfettişi Orhan Yücetaş, Emekli Müftü Dr. Mehmet Müftüoğlu ile din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Program, Alkop Cami Müezzin-Kayyımı Rıdvan Kulaç’ın Kur’an tilavetiyle başladı.

İlçe Müftüsü Selami Aykul’un selamlama konuşmasının ardından Kaymakam Fatih Çobanoğlu, din görevlilerine hitap etti. Çobanoğlu, “Siz din gönüllüsü hocalarımızla burada birlikte mesai yapmak benim için büyük onur. Camilerinizde ve Kur’an kurslarınızda sadece cami ve Kur’an öğretimi değil gençlik çalışmalarıyla da gençlere dokunmaya çalışıyorsunuz. İlçemizde sizin gayretlerinize büyük ihtiyaç var. Din Görevlileri haftanızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Çobanoğlu, konuşmasının ardından başarılı personele Başarı Belgesi takdim etti. Programın sonunda ise İlçe Müftüsü Selami Aykul ve Özgür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamur, Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’na çiçek takdim etti.

Etkinlik, din görevlilerinin rolüne vurgu yapılması ve başarıların ödüllendirilmesi açısından önemli bir organizasyon olarak kaydedildi.