-

Gözden kaçırmayın

Sandıklıspor, Denizli İdman Yurdu Güreller Spor İle KarşılaşacakSandıklıspor, Denizli İdman Yurdu Güreller Spor İle Karşılaşacak

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, her yıl dünya genelinde kutlanarak, kız çocuklarının haklarına yönelik farkındalığın artırılması hedefleniyor. İscehisar Belediyesi, bu özel gün dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, mesajında, kız çocuklarının toplumun geleceği açısından önemine değinerek, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda eşit fırsatlara sahip olmalarının gerekliliğini vurguladı.

Kılınçarslan, "Kız çocuklarımızın güçlendirilmesi ve desteklenmesi, sadece bireylerin değil, toplumların da ileriye gitmesi açısından büyük önem taşımaktadır" ifadelerini kullanarak, her türlü ayrımcılığa karşı durulması gerektiğinin altını çizdi.

Bu anlamlı günde, tüm kız çocuklarının sevgi ve destekle büyütülmesi gerektiğini belirten Başkan Kılınçarslan, "Dünya genelindeki tüm kız çocuklarının 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun" dileklerinde bulundu.