-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Dönemi Toplantısı: MEF Toplum Gönüllüleri Kulübü Gönüllüleri Bir Araya Geldi2024-2025 Dönemi Toplantısı: MEF Toplum Gönüllüleri Kulübü Gönüllüleri Bir Araya Geldi

Leptin hormonunun keşfinin 30. yıl dönümü, dünya genelinden bilim insanlarının katılacağı bir sempozyum ile kutlanacak. Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı etkinlik, obezite ve metabolizma alanındaki güncel gelişmeleri ele almayı amaçlıyor.

Sempozyumun ana konuşmacıları arasında leptin hormonunun kâşifi Profesör Jeffrey Friedman, Profesör Sir Stephen O’Rahilly ve Profesör Matthias H. Tschöp yer alıyor. Bu bilim insanlarının yanı sıra birçok uluslararası uzman, obezite tedavisi ve metabolizma konularındaki en yeni araştırmaları paylaşacak.

Sempozyum, genç bilim insanları için de önemli bir fırsat sunacak. Katılımcılar, alanında uzman isimlerle birebir iletişim kurma imkanı bulacak ve leptin üzerine yürütülen araştırmaları inceleme şansı elde edecek.

Leptin & Metabolizma Sempozyumu, obezite tedavisinde yeni stratejilerin öğrenilmesi açısından katılımcılar için değerli bir kaynak oluşturacak. Bilimsel tartışmalar ve sunumlar ile beraber, sağlık alanında önemli katkılar sağlanması hedefleniyor.