-

Gözden kaçırmayın

Üniversitede Demokrasi Kültürü GeliştiriliyorÜniversitede Demokrasi Kültürü Geliştiriliyor

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Kulübü, 6 Ekim 2024 tarihinde, Young ISTAC ile iş birliği içinde Galatasaray Hukuk Zirvesi’ni ilk kez düzenledi. Zirve, tahkimın temelleri ve çeşitli alanlardaki uygulamaları üzerine kapsamlı ve derinlemesine bir program sunarak katılımcılara ve uzmanlara buluşma imkânı sağladı.

Bu anlamlı etkinlikte, tahkim konusundaki en son gelişmeleri paylaşmayı ve uzmanları katılımcılarla bir araya getirmeyi hedefledik. Etkinliğe katılarak bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşan değerli konuşmacılarımız Şeref Can Arat, Anna Guillard Sazhko, Att.Dr. Ferda Nur Güvenalp, Doç. Dr. Berk Demirkol, Orhan Akıncı ve Dila Küçükali’ya içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca organizasyona destek veren Young ISTAC’a, etkinliği düzenlemede katkıda bulunan İdil Elvin Çavuş ve M. Talha Çakıroğlu’na, ikram hizmetlerini sağlayan Emir Grup’a ve bu etkinliğin başarısı için büyük çaba sarf eden tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Son olarak, etkinliğimizde yer alan kıymetli katılımcılarımıza da teşekkür ediyoruz. Sizin varlığınız, etkinliğimizin başarısında önemli bir rol oynadı. Gelecek zirvemizde sizleri tekrar ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.