-

Gözden kaçırmayın

Mudanya Mütarekesinin 102. Yıldönümü Kutlamaları BaşladıMudanya Mütarekesinin 102. Yıldönümü Kutlamaları Başladı

SEA LIFE Akvaryum, ziyaretçilerine çeşitli deniz canlıları hakkında anında bilgi edinme imkanı sunuyor. Ziyaretçiler, akvaryum içerisinde hareket eden belirli noktalardaki interaktif ekranlar aracılığıyla canlıların yaşadığı denizler ve okyanuslar hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

Bu sistem sayesinde ziyaretçiler, hangi canlıların hangi habitatlarda bulunduğunu öğrenebilirken, aynı zamanda beslenme şekilleri, üreme düzenleri gibi bilgileri de hızlıca edinebiliyorlar. Örneğin, tropikal bölgelerde yaşayan mercanlar, başka deniz canlıları ile simbiyotik ilişkiler kurarken, kıyı bölgelerinde yaşayan ahtapotların avlanma yöntemleri farklılık gösteriyor.

Ayrıca, türlerin korunma durumları hakkında da bilgi veriliyor. Tehdit altındaki türler ve korunma çalışmaları hakkında bilgi almak, ziyaretçilerin deniz biyoçeşitliliği hakkında daha bilinçli hale gelmesine katkıda bulunuyor. Bu uygulama, hem eğitici hem de eğlenceli bir deneyim sunarak deniz yaşamının korunmasına yönelik farkındalığı artırmayı hedefliyor.