-

Gözden kaçırmayın

Arnavutköy Belediyespor, Vanspor FK ile KarşılaştıArnavutköy Belediyespor, Vanspor FK ile Karşılaştı

CHP Bağcılar Kadın Kolları, artan kadın cinayetleri ve şiddet olaylarına dikkat çekmek amacıyla sokaklarda eylem gerçekleştirdi. Bu etkinliğe, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Caner Salma, Kadın Kolu Başkanı Aslıhan Gergin, Gençlik Kolu Başkanı Ulaş Atik ve ilçe örgütü katıldı.

Eylemde konuşan ilçe başkanları, kadın cinayetlerinin ve şiddetin toplumsal bir sorun haline geldiğini belirterek, mağdurların seslerini duyurmak için halka çağrı yaptılar. "Bu karanlığı aydınlatmak için bir aradayız ve kötülüğe karşı omuz omuza veriyoruz" diyen yöneticiler, sokaklarda daha fazla görünür olmaya kararlı olduklarını ifade ettiler.

Kadına yönelik şiddete karşı mücadele etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde, katılımcılara seslenerek, “Nerede olmamızı istemiyorsanız orada olacağız. Daha aydınlık bir Türkiye için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” vurgusu yapıldı.

CHP'nin bu çabalarına destek veren diğer kadın kolları yönetimlerine de teşekkür edildi. Eylemin, kadına şiddetle mücadelede önemli bir adım olduğu kaydedildi.