-

Gözden kaçırmayın

Afyok Grubu, Kadına ve Çocuğa Yönelik Şiddete Dikkat Çekmek İçin Yürüyüş DüzenlediAfyok Grubu, Kadına ve Çocuğa Yönelik Şiddete Dikkat Çekmek İçin Yürüyüş Düzenledi

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası, 19 Ekim - 3 Kasım 2024 tarihleri arasında 10 farklı ilçede düzenlenecek. Her yaştan satranç oyuncusunun katılımına açık olan bu etkinlik, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından gerçekleştiriliyor.

**Etkinlikten Yerel Destek**
Turnuvalar, Adalar, Ataşehir, Bahçelievler, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Pendik, Bakırköy, Beykoz, Esenyurt, Kartal, Küçükçekmece, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Şile ilçelerinde, İl-İlçe Temsilciliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri, belediyeler ve yerel kurumların katkılarıyla gerçekleştirilecek. Etkinliğe dair detaylı bilgiler, ilgili turnuva yönergelerinde yayımlanacak.

**İlk Turnuva Beykoz'da**
Turnuva serisinin ilk kısmı, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Beykoz ilçesinde yapılacak. Katılımcılar, turnuva kayıtlarını 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20:00’den itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek. Diğer turnuva ilanları da ilerleyen günlerde yayında olacak.

Bu süreçte satrançseverler için heyecan dolu bir dönem bekleniyor; tüm sporcuları bu önemli etkinlikte yer almaya davet ediyoruz.