-

Gözden kaçırmayın

İl Sağlık Müdürü Dr. M. Burak Öztop, Başhekimlerle Kamu Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdiİl Sağlık Müdürü Dr. M. Burak Öztop, Başhekimlerle Kamu Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

ANKARA GAZİ MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE ÇEVRESEL HASTALIKLAR HASTANESİ, Palyatif Bakım Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Etkinliğe hastane yönetimi, başhekim ile başhekim yardımcısının yanı sıra, Palyatif Servis sorumlusuyla birlikte hastane personeli ve hasta yakınları katıldı.

Palyatif Bakım Günü’nün önemi, hastaların yaşam kalitesini artırmaya ve acılarını dindirmeye odaklanan bu hizmetin toplumda daha iyi anlaşılmasıyla sunuldu. Başhekim Op. Dr. Uğur Yıldız ve Başhekim Yardımcısı Dr. Jale Öztürk, etkinlikte yaptıkları konuşmalarla bu hizmetin sağlık sistemi içerisindeki yerini vurguladılar.

Palyatif hizmetlerin sağlanması ve gelişimi için toplumun bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar, hastaların ve ailelerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Etkinlik, sağlık çalışanlarının birlikteliğiyle, Palyatif sağlık hizmetlerine duyulan ihtiyacın altını çizen bir kutlama ile sona erdi.