-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Önder Çengel, Sandıklı 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi'nde İncelemelerde BulunduKaymakam Önder Çengel, Sandıklı 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, gerçekleştirdiği nazik ziyaretle bölgedeki esnaf ve sanayicilerin takdirini topladı. Başkan Topçu'nun ziyaretine Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabrican Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çalışkan, Dazkırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Çetiner ve Dazkırı Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Çetin gibi önemli isimler de eşlik etti.

Başkan Topçu, samimi sohbetleriyle karşılaşan esnaf ve sanayicilere destek ve kolaylık dileklerinde bulundu. Ziyaretin ardından esnaf temsilcileri, Başkan Topçu'ya teşekkürlerini iletti. Ziyaretin, bölgedeki iş birliklerinin güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor.