-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Önder Çengel, Sandıklı 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi'nde İncelemelerde BulunduKaymakam Önder Çengel, Sandıklı 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Sanayi Sitesi'nde yapılan 2. etap çalışmaları hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun yönlendirmesiyle gerçekleştirilen çalışmalarda, çevre temizliği, cami temizliği ve yeşil alan düzenlemelerine önem veriliyor.

Yeni Sanayi Camii'nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla caminin iç kısmı titizlikle temizlendi. Bu çalışmalar, caminin daha iyi bir hizmet verebilmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı temizlik ekipleri, sanayi bölgesinde kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştiriyor. Temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ederken, sanayi sitesinin daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

Ayrıca, 2. etap çalışmaları kapsamında çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi. Kuruyan ağaçlar kesilerek, sanayi sitesine daha yeşil bir görünüm kazandırılması amaçlanıyor. Bu çalışmalarla birlikte sanayi bölgesinin ekolojik dengesinin korunması hedefleniyor.