-

Gözden kaçırmayın

Cumhuriyet’in 100. Yılında Ankara Tarihi ve Kültür Değerlerini Anlama ÇalıştayıCumhuriyet’in 100. Yılında Ankara Tarihi ve Kültür Değerlerini Anlama Çalıştayı

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde, yeni akademik yıl için belirlenen stratejik hedeflerin ve geleceğe yönelik projelerin değerlendirildiği İcra Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, üniversitenin eğitimde kaliteyi artırma çabalarına katkı sağlayan diğer paydaşlar da yer aldı.

Yönetici kadronun yanı sıra, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin eğitimde kaliteyi artırma çabalarına katkı sağlayan diğer paydaşlar da İcra Kurulu toplantısında bir araya geldi. Toplantı boyunca, üniversitenin yeni akademik yıl için belirlediği stratejik hedefler ve geleceğe yönelik projeler detaylı bir şekilde değerlendirildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Yönetimi, eğitimde kalitenin yükseltilmesi adına ilerlemeye devam etmek konusunda kararlılığını vurguladı. İlerleyen dönemlerde daha fazla başarı elde edilmesi için tüm İAÜ ailesinin el birliğiyle çalışmayı sürdüreceği belirtildi ve bu süreçte birlikte yol alan tüm paydaşlara teşekkür edildi.