-

Gözden kaçırmayın

CHP Gençlik Kolları, Adaletsizliğe ve Haksızlığa Karşı Voleybol Turnuvası DüzenlediCHP Gençlik Kolları, Adaletsizliğe ve Haksızlığa Karşı Voleybol Turnuvası Düzenledi

CHP Bahçelievler İlçe Örgütü, esnafların sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmak amacıyla Şirinevler ve Hürriyet Mahalleleri'nde ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında esnafların en çok dile getirdiği sorunlar yüksek faturalar, artan maliyetler ve düşük alım gücü oldu. Ayrıca, Bahçelievler Belediyesi'nin uyguladığı beyaz çizgi uygulaması da esnafların şikayet konuları arasında yer aldı. Esnaflar, gelecek seçimlerde hükümetin bu sorunlara çözüm bulmasını beklediklerini belirtti ve birlik olma mesajı verdi.

CHP Bahçelievler İlçe Örgütü, esnafın yanında yer alarak sorunların çözümü için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Ayrıca, ilçenin daha güçlü ve dayanışma içinde yaşayan bir yer haline getirilmesi için gereken adımların atılacağını vurguladı. Bahçelievler esnafının mutluluğunun öncelikli olduğu ifade edildi.