-

Gözden kaçırmayın

Dünya Parlamentolar Birliği Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Oturumu GerçekleştirildiDünya Parlamentolar Birliği Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Oturumu Gerçekleştirildi

Bu yıl da "Erken Teşhis Hayat Kurtarır" teması ile ilçe genelindeki kadınlara yönelik önemli bir sağlık hizmeti sunulmaya devam ediliyor. Büyükçekmece İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi) aracılığıyla gerçekleştirilen bu çalışmalar, her yıl binlerce kadının meme ve rahim içi kanserine karşı erken tanı ile hayatlarının kurtulmasına yardımcı oluyor.

KETEM, kadın sağlığına yönelik önemli bir destek sunarak, kanser tarama hizmetleriyle toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyor. Bu bağlamda, merkezin sağladığı erken teşhis imkânları ile hastalıklara karşı farkındalık artırılıyor. Dr. Seçkin ve ekibi, sağlık alanındaki bu özverili çalışmaları sayesinde kanserle mücadelede büyük bir rol üstleniyor.

Kadınların sağlıklarını korumaları ve erken teşhis imkânlarından yararlanmaları konusunda duyarlılık göstermeleri teşvik ediliyor. Erken tanı, kansere karşı en etkili savunma olarak öne çıkarken, bu tür çalışmaların sürekliliği de büyük önem taşıyor. KETEM'in sunduğu hizmetler sayesinde birçok kadının sağlığı güvence altına alınıyor.