-

Gözden kaçırmayın

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısını GerçekleştirdiBursa Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Proje Geliştirme Toplantısı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ederek önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Ziyarete Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, kulüp yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Kanyılmaz ile Başkan Yardımcısı Atacan Solmaz katıldı. Ziyaret sırasında, Bursaspor’un kalıcı gelir elde etmesi amacıyla yapılabilecek projeler ele alınarak, kulübün mali yapısının güçlendirilmesine yönelik fikirler masaya yatırıldı. Gemlik Belediye Başkanı Deviren, futbolculara baklava ikram ederek, keyifli bir ortamda görüşmelerini sürdürdü. Başkan Deviren, Bursaspor’un elde ettiği başarıların Bursa’da büyük bir heyecan yarattığını belirterek, “Bursayı ayağa kaldıran bu sinerji için başta Enes Başkan olmak üzere ekibe ve futbolculara teşekkür ediyoruz. Gemlik olarak her zaman yanınızdayız ve Bursaspor’a destek sağlayacak her projenin yanında olacağız,” dedi.

Resmi Üyelik Başvurusu

Ziyaretin sonunda, Başkan Şükrü Deviren, Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ile bir araya gelerek kulüp üyelik formunu doldurdu ve Bursaspor’un resmi üyesi oldu. Kulüpte yapılan görüşmeler, hem destek beyanı hem de Bursaspor’un mali durumu için çözüm önerileri açısından oldukça verimli geçti. Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ise Deviren’in ziyaretini değerlendirerek, “Şükrü Başkan, futbolun içinden gelen bir isim. İlk günden itibaren yanımızda oldu ve desteğini her zaman hissettik. Bugün kulübümüzün resmi üyesi oldu. Kendisine hayırlı olsun diliyorum,” diye konuştu.

Başkan Deviren’in ziyareti, Bursaspor camiasında olumlu karşılandı. Kulübün mali yapısını güçlendirmeye yönelik projelerin görüşülmesi, tüm taraflar için büyük önem taşıdı.