-

Gözden kaçırmayın

Nöroloji Uzmanı Dr. Merve Korukcu, Bursa'da Hasta Kabulüne BaşladıNöroloji Uzmanı Dr. Merve Korukcu, Bursa'da Hasta Kabulüne Başladı

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, hazırlıklarının bir parçası olarak Isparta ve Burdur'daki sağlık hizmetleri başkanlarını ziyaret etti. Müfredat kapsamında, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı'ndan Dr. İlker A. Çınar, Isparta Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. K. Çağlar Duran ve Burdur Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Alper Teker ile bir araya geldi.

Ziyaretin amacı, Türkiye Acil Sağlık Hizmetleri (UMKE) kapsamında bölge başkanları ile işbirliği yaparak Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur arasındaki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi oldu. Toplantıda, bölgenin sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve acil sağlık hizmetlerinin etkinliğinin artırılması konuları değerlendirildi.

Katılımcılar, UMKE'nin bölgedeki önemi ve işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ayrıca, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve bu süreçte yapılacak işbirlikleri üzerinde duruldu. Ziyaret, bölgedeki sağlık standartlarının yükseltilmesi için bir adım olarak değerlendirildi.