Gözden kaçırmayın

Kurtuluş Günü etkinlikleri Karacabey Panayırı'nda düzenleniyorKurtuluş Günü etkinlikleri Karacabey Panayırı'nda düzenleniyor

Yetimlerin Yüzündeki Tebessüm: YetimSev Vakfı ve Afyon Mutluluğu!

Yetimsev Vakfı'ndan Anlamlı Piknik Etkinliği

 

Afyonkarahisar'da Yetimsev Vakfı, onlarca yetim çocuğu aileleriyle birlikte eğlenceli bir pikniğe davet ederek onların yüzlerine mutluluk getirdi. Gökyüzünde uçurtmaların süzülmesi ve kahkahalarla top oyunlarının yapıldığı bu özel etkinlik, yetim çocukların neşeli yüzlerini görmeye değer kılarken, katılımcılara da keyifli zamanlar sundu.

 

Piknikte çocuklar, değişik oyunlar oynayarak, arkadaşlarıyla koşturup eğlenirken, aileleri ve Yetimsev Vakfı yetkilileri ise çocukların bu mutlu anlarına şahitlik etmenin duygusal anlarını yaşadılar.

 

 

Yetimsev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ülkü, vakfın 2024 yılında faaliyetlerine başladığını ve o zamandan beri sevgili kardeşi Arif Ören ile büyük çabalar içinde olduklarını belirtti. Ramazan ayında çocuklara kıyafet sağladıklarını ve vakıf aracılığıyla yaklaşık yüz çocuğa burs imkanı sunduklarını vurgulayan Ülkü, yetimleri koruma ve gözetme sorumluluğu ile hareket ettiklerini ifade etti. Önemli projelere imza attıklarını belirten Ülkü, bu projeler sayesinde yetim çocukların maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

 

 

 

Ülkü, "Yetimlerin sevindiği bir dünya, herkesin selamette olduğu bir dünyadır. Yetimlerin ihtiyaçlarına cevap verilmeyen bir yerde, hiç kimse gerçek mutluluğa ve huzura ulaşamaz. Bugünkü pikniğimize yüzlerce çocuk katıldı. Bu etkinliğe destek veren herkesten Allah razı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.