-

Gözden kaçırmayın

Fatih Muhtarları Derneği'nin 8. Olağan Genel Kurulu TamamlandıFatih Muhtarları Derneği'nin 8. Olağan Genel Kurulu Tamamlandı

İlçemiz Kaymakamı Sayın Murat Bulacak ve beraberindeki heyet ile birlikte Özyurt, Türktaciri, Hacıosmanoğlu ve Tüfekcioğlu mahallelerinde geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşan sel ve dolu felaketi sonrasında başlanılan çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarla istişare etti.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Murat Bulacak'ın gün içerisindeki programlarına İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ömer Faruk Bilgiç, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Cem Bilge ve muhtarlar da eşlik ettiler.

Sele maruz kalan yerleşim yerlerinde vatandaşları dinleyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Murat Bulacak, kendilerine iletilen istek ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda yetkililere talimatlarda bulundular.

Sel ve dolu felaketi sonrası vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmaların hemen başlayıp aralıksız sürdüğünü ifade eden Kaymakam Murat Bulacak: "Son günlerde Özyurt, Türktaciri, Hacıosmanoğlu ve Tüfekcioğlu Mahalleleri sel ve dolu felaketiyle sıkıntılı günler yaşadı. Ne kadar tedbir alsak ta zaman içerisinde afatın boyutu değişebiliyor. Allah daha beterinden korusun. Sel ve dolu felaketinin yaşandığı andan itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız teyakkuza geçti ve vatandaşlar için görev başındaydı. Kurumlar sıkıntıların giderilmesi noktasında çalışmalarına hız verdi. Ben sel ve dolu dolayısıyla zarara uğrayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimizin tüm imkânları sizlerin emrinde, İnşallah böyle doğal afetler bir daha yaşanmaz."