-

Gözden kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Karapınar ve Akpınar Vadisi'ndeki Islah Çalışmalarına Devam EdiyorAnkara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Karapınar ve Akpınar Vadisi'ndeki Islah Çalışmalarına Devam Ediyor

Yenimahalle'de 27-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan "Sokak Lezzetleri Festivali" ile ilçede sokak lezzetleri rüzgarı esecek. Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleşecek festivalde, yiyecek içecek sektörünün önde gelen 23 firması yaklaşık 45 stant ile katılım gösterecek. Midye dolma, kokoreç, tavuk pilav, köfte ekmek ve hamburger gibi sokak lezzetleri festivalin odak noktası olacak.

Festival sadece lezzetli yiyeceklerle sınırlı kalmıyor. Ziyaretçiler, sanat sokağında cam üfleme ve karikatür çizimi gibi canlı performansları izlerken, çocuklar için düzenlenen boncukla balon patlatma alanında da eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Ayrıca, festival boyunca her akşam saat 20.00'de Kent Orkestrası konserleri düzenlenecek, bu sayede misafirler müzik eşliğinde keyifli anlar yaşayacaklar.

Tüm halkın davetli olduğu bu etkinlik, 27-30 Haziran tarihlerinde Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleştirilecek.