Gözden kaçırmayın

Kiraz Belediyesi, Küçük Menderes Nehri'nde Temizlik GerçekleştirdiKiraz Belediyesi, Küçük Menderes Nehri'nde Temizlik Gerçekleştirdi

Yarım kalan Zafer Müzesi inşaat çalışmalarını göreve geldiklerinde yapma taleplerinin olduğunu ve buna karşılık AK Parti tarafından müze hakkında kendisine sözler verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Burcu Köksal: "Zafer Müzesi 7 yıldır bitmiyor. Bu sene artık verilen tarihte bitmesi gerekiyor. Konu hakkında çok geç kalındı" dedi. 

 

"İskeleler Altında Zafer Haftası Kutlamak İstemiyorum" 

Yarım kalan Zafer Müzesi inşaat çalışmalarını göreve geldiklerinde yapma taleplerinin olduğunu ve buna karşılık AK Parti tarafından müze hakkında kendisine sözler verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Burcu Köksal: "Zafer Müzesi 7 yıldır bitmiyor. Bu sene artık verilen tarihte bitmesi gerekiyor. Konu hakkında çok geç kalındı" dedi.

 

Zafer Müzesi Hakkında da Konuşan Başkan Burcu Köksal: "7 yılda 70 tane bina yapardınız. Ama bizim Zafer Müzemiz 7 yıldır bitmedi. Bizde Ak Parti'nin bize vermiş olduğu sözü yerine getirmesini bekliyoruz. Kısa sürede bitecek dediler. Bekliyoruz. Bakıp göreceğiz. Bu yıl Zafer Haftasını iskeleler altında kutlamak istemiyoruz. Kısa zamanda bu işin bitmesini bekliyoruz"dedi.