-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Sevgili dost ve kardeşlerim sonuna kadar okumanız dileğiyle

Ihanet şebekesi Fethullahçı Terör Örgüt'ünün yapmaya çalıştığı ancak Müslüman Necip Büyük Türk Millet'inin iman dolu ferasetine toslayarak milletimizin zaferiyle sonuçlanan darbe girişiminin 8. yıldönümünde başta Cumhurbaşkanılığımızın Külliyesinde olmak üzere ülkemizin her köşesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları ve etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu kapsamda 15 Temmuz'un düşündürdüklerini naçizane aşağıda sizlere arz ediyorum.

Peygamber Ocağı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içine sızarak mankurtlaştırılmış vesayet altındaki dar kadrolu ihanet şebekesi FETÖ üyeleri 8 yıl önce, bugün dünyanın 18. büyük ekonomisi haline gelmiş, mazlumlara umut olmuş devletimizi işgal etmek, milletimizin iç barışını ve huzur ortamını imha etmek için harekete geçmişlerdi. 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü, tek dişi kalmış kan emici emperyalist canavarların ve zalimlerin tetikçiliğine soyunarak, cani ve hain yüzünü hayasızca göstermişti.

Öte yandan, Ülkemizin üzerinde hesap yapan, aziz milletimizin birliğine, dirliğine ve tarihsel sürekliliğine kanlı cephe açan iç ve dış işgal güçleri, FETÖ'yü kullanıp silahlandırarak emellerine ulaşmak istemişlerdir.

Yine emperyalist kumpasçılar ve onların gayrimeşru çocukları olan FETÖ üyeleri tarafından devletimiz ve milletimiz 15 Temmuz'da kargaşa ve kaos ortamına düşürülmesi, hatta bölünerek yıkılması amaçlanmıştı.

15 Temmuz silahlı terörist darbe kalkışmasının sevk ve idaresini, ipi yaşadığı ülkeye bağlı olan, Pensilvanya'daki sümüklü Cizvit Papazı organize etmiş, emir ve komuta zinciri de Türk Silahlı Kuvvetlerimizin hiyerarşik yapısının dışında gerçekleşmişti.

FETÖ yaklaşık yarım asır boyunca dinimizin ve milletimizin muazzez değerlerini istismar edip kullanarak, Devletimizin stratejik ve kritik kurumlarına takiyye ile sızıp yığınak yaparak, devlet ve toplum hayatımızın hücrelerine kadar nüfuz ederek, Ülkemizin yıkımı için yıllarca hazırlık içinde olmuştu.

TSK, emniyet, yargı, bürokrasi, medya, iş dünyası, üniversite ve diğer eğitim kurumlarıyla birlikte siyasete de yuvalanan FETÖ, Türkiye'yi tıpkı bir ahtapot ve ayrık otu gibi sarmıştır.

Pensilvanyadaki melanet papaz ve örgütü 15 Temmuz'da Türk milletine silah çekmiş, son şansını deneyerek devletimizi ele geçirip yıkmak istemişti.

Ancak başta Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin başı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet gibi devlet büyüklerimiz necip Milletimize önderlik ederek darbe maskeli işgal girişimini hüsrana uğratıp yerle bir etmişlerdir. 15 Temmuz'da Milletimiz bağımsızlık onuruna, bekasına ve kutlu varlığına şehadeti göze alarak leke düşürmemiştir. Darbecilerin Türk Silahlı Kuvvetlerinden gasp ettiği tanklar altında ezilseler de teslim olmayan, korsan savaş uçaklarının sortilerine boyun eğmeyen, helikopterlerden açılan ateşlere hedef olsa da korkmayan, meydanlarda, yollarda, köprülerde direne direne devleşen aziz milletimizin evlatlarının ve kahramanlarının zaferiyle ne kadar övünsek azdır.

15 Temmuz'da ihanet imanı, haç hilali, batıl Hakk'ı yenememiştir.

Türk milleti Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez 15 Temmuz'da namus, haysiyet ve milli irade müdafaası yapmış, o gece okunan selalar Türk milletinin istiklal ve istikbal sancağının manevi ve maşeri temsili olmuştu.

Ankara'dan tek dişi kalmış emperyalist kan emici canavarlara ve onların piyonları olan PKK, FETÖ, DHKPC ve DAEŞ gibi hain ve alçak terör örgütleri ve mensupları sizlere sesleniyoruz !!!!

Büyük Türk Milleti, vatanı, devleti, ezan sesi ve bağımsızlığı için gözünü kırpmadan bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de hiç tereddüt etmeden seve seve şehit ve gazi olmaya hazırdır. Analarımız kutsal değerlerimiz uğruna ''ya şehit ol ya da gazi "düsturuyla bizleri yetiştirir. İşte bu düstur ve ruh sayesinde Necip milletimiz Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında, yakın tarihimizin 45 yıllık sürecinde ve son olarak hain 15 Temmuz girişiminde vatanına, bayrağına, devletine ve ezanına kahpece uzanan hain ve alçak elleri kırıp çöpe atmıştır.

Siz kan emici emperyalist kumpasçılar ve sizin gayri meşru çocuklarınız, altı dolu üstü dolu cennet Anadolu topraklarından Necip Milletimizi söküp atma hayalinizi asla ve asla gerçekleştiremeyeceksiniz!

Sonsuza dek Misak-ı Milli sınırlarımızda ve Anadolu toprakları üzerinde şanlı Türk Bayrağı nazlı nazlı dalganalacak ve ezanımız hoş seda ile okunacaktır.

Rahat uyu Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk! Rahat uyuyun vatan ve demokrasi şehitleri! Sizin kurduğunuz Türkiye Cumhuriyeti Devletini, emanet ettiğiniz, uğrunda şehit olduğunuz kutsal Anadolu topraklarını milletimiz ve Müslüman Türk Gençliği sonsuza dek koruyacaktır.

Türkiye geçilemeyecektir, milletimiz yenilmeyecektir. Türk Devleti yıkılmayacaktır. Necip milletimiz cennet Anadolu topraklarında sonsuza dek ya-şa-ya-cak-tır. İç ve dış hainlerin her türlü kumpas ve engellemelerine rağmen Allah'ın izniyle milletimiz devletiyle beraber Türkiye ve Türk Yüzyılını inşa etmeye devam edecektir.

Bir olan, beraber olan vatan uğruna destan yazan milletimizin zaferini asla unutmayacağız! Unutturmayacağız!

Cesur yürekli yiğit hemşehrim şehit Ömer Halisdemir'i ve bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız! Unutturmayacağız!

Silahlı ihanet şebekesi FETÖ örgütünü ve örgütün lideri Cizvit Papazını asla unutmayacağız! Unutturmayacağız!

İstiklalimiz ve istikbalimiz için nice milletimizin zaferlerine inşallah.