-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şimdi Yeni Bir Yolun Açılışını Yaptı.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şimdi Yeni Bir Yolun Açılışını Yaptı.

Haymana’da, 19 Eylül 2024 tarihi itibarıyla gerçekleştirilen çeşitli altyapı ve bakım çalışmaları dikkat çekiyor. İlçe merkezi, yeni park çalışması ile estetik bir görünüme kavuşurken, yeni TOKİ konutlarının kilit taşı çalışması tamamlandı. Bu projeler, bölge sakinlerine daha yaşanabilir bir alan sunmayı hedefliyor.

Ayrıca, yeni mahallede yabani otların tırpanla temizlenmesi, Başdeğirmen Mesire Alanı'nda harfiyat alım ve ağaç budama çalışmaları gibi doğal alanların korunmasına yönelik çalışmalar da sürdürüldü. Medrese Mahallesi'nde de harfiyat alım çalışmaları yapılarak çevre düzenlemesi sağlandı.

TOKİ konutlarında kaldırım temizleme çalışmaları ise, bu bölgedeki yolların daha kullanışlı hale gelmesi amacıyla gerçekleştirildi. Ulaşım yollarındaki iyileştirmeler de ihmal edilmedi; Cingirli – Culuk güzergahında asfalt yama çalışmaları yapıldı. Sındıran ve Kirazoğlu bölgelerinde banket bakım ve dolgu çalışmalarıyla birlikte, Esenköy'de menfez dolgu çalışmaları da tamamlandı.

Bu çalışmalar, Haymana Belediyesi’nin bölgeyi daha iyi bir yaşam alanı haline getirme çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.