-

Gözden kaçırmayın

Polatlı'da KYK Erkek Yurdu Öğrencilerinden Müftülüğe ZiyaretPolatlı'da KYK Erkek Yurdu Öğrencilerinden Müftülüğe Ziyaret

Haymana Belediyesi, 20 Eylül 2024 tarihi itibarıyla yeni park inşaatı ve altyapı iyileştirme çalışmaları gerçekleştirmeye başladı. Yeni Mahalle'de yürütülen park inşaatındaki zemin düzleme çalışmaları sürerken, Medrese Mahallesi'nde Mustafa Namal Caddesi üzerinde yol genişletme ve kilittaş işlemleri devam ediyor.

Başdeğirmen Mesire Alanı'nda kanal açma ve temizleme çalışmaları yapılırken, Yamak Mahallesi'nde harfiyat alım çalışmaları yürütülmekte. Ayrıca, Papazın Evi'nde bahçe duvarı örme çalışmaları başlatıldı. Türkhöyük Mahallesi'nde hayvan yıkama ve ilaçlama yeri için zemin açma çalışmaları yapılmaktadır.

Culuk-Çalış çıkışı ve Cingirli-Culuk ulaşım yollarında asfalt yama çalışmaları devam ederken, Kirazoğlu Banket Bakım çalışmaları da sürmekte. Esenköy'de ise menfez dolgu çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Bu çalışmalar, Haymana'nın altyapısını güçlendirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.