-

Gözden kaçırmayın

İSO ve Fundacio Eurecat İş Birliğiyle Proje TamamlandıİSO ve Fundacio Eurecat İş Birliğiyle Proje Tamamlandı

Açılış Töreni Gerçekleşti

8. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı, önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen bir açılış töreni ile başladı. Törene İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanı Gökhan Özdemir ve Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı katıldı.

Fuarın Önemi ve İçeriği

Fuar, evcil hayvan ürünleri, malzemeleri ve aksesuarları alanındaki tedarikçileri bir araya getirerek sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri sergilemeyi amaçlıyor. Fuarın geniş bir katılımla gerçekleştirilmesi, sektörel iş birliklerinin güçlenmesine katkı sağlayacak ve hayvanseverlerin ilgisini çekecek.

Sonuç

Fuarın açılışı, katılımcıların ve ziyaretçilerin büyük bir ilgi ile takip ettiği bir etkinlik olarak gerçekleşti. Özellikle evcil hayvan sahipleri ve sektör profesyonelleri için önemli bir fırsat olarak değerlendirilen bu organizasyon, İzmir'deki ticari faaliyetlere de ivme kazandırmayı hedefliyor.