-

Gözden kaçırmayın

Fatih Muhtarları Derneği'nin 8. Olağan Genel Kurulu TamamlandıFatih Muhtarları Derneği'nin 8. Olağan Genel Kurulu Tamamlandı

İnteraktif Kredi'nin kurucusu Mustafa Gümüş, Tech Istanbul Growth programı deneyimlerini paylaştı. Gümüş, programın sunduğu fırsatları değerlendirerek, “Tech Istanbul, takım arkadaşlarının çok hızlı bir şekilde ulaşabileceği lokasyonlarda destek sunuyor” dedi. Gümüş’ün deneyimlerini aktardığı video ise girişimcilere ilham vermeyi amaçlıyor.

Eğitim ve Destek İmkanları

Girişimcilerin ölçeklenmesine yardımcı olmayı hedefleyen Tech Istanbul Growth, katılımcılara merkezi lokasyonlarda, donanımlı ofislerde çalışma fırsatı sunuyor. Program boyunca mentor desteği ile gelişim süreçlerini hızlandıran girişimciler, PoC (Proof of Concept) süreçlerini tamamlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapma imkânına erişiyor.

Başvurular 6 Ekim'e Kadar Açık

Girişimcilerin başvuru yapabileceği Tech Istanbul Growth programı için son tarih 6 Ekim. Türkiye'nin her ilinden girişimcilerin katılımına açık olan bu program, yerel ve uluslararası pazarda büyümek isteyen bireylere fırsatlar sunuyor. Girişimciler, bu süreçte destek alarak, iş fikirlerini gerçeğe dönüştürme yolunda önemli adımlar atabilirler.