-

Gözden kaçırmayın

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan Biga Fuarı'ndaKaracabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan Biga Fuarı'nda

İGDAŞ, İç Tesisat Müdürlüğü çalışanları ve sertifikalı firma yetkililerini bir araya getirerek önemli bir toplantı düzenledi. Toplantı, Alibeyköy Genel Müdürlük Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Toplantının amacı, DEKOK kapsamında yürütülen faaliyetleri tanıtmak ve sertifikalı firma çalışanlarına afet sonrası destek ekibi olarak nasıl hareket edecekleriyle ilgili bilgi vermekti. Katılımcılara, yürütülen çalışmalar, SAP geçişine dair yenilikler ve yeni Webtesisat sisteminin kullanımı hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

İletişim ve İşbirliği Vurgusu

Etkinlikte, soru-cevap bölümünde katılımcılardan öneriler alındı. Bu bölümde, tüm birimlerle iletişim kanallarının açık tutulmasının önemine de dikkat çekildi.

Toplantıya, 129 farklı sertifikalı firmadan toplam 135 temsilci ve İGDAŞ yetkilileri katıldı. Bu birliktelik, işbirliğinin ve iletişimin güçlendirilmesi açısından büyük bir fırsat sunmuştur.