-

Gözden kaçırmayın

Bursa Teknik Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'i Öğrencileriyle BuluşturuyorBursa Teknik Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'i Öğrencileriyle Buluşturuyor

İstanbul Beykent Üniversitesi, 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimini düzenliyor. Eğitim, 07 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 13.00'te Ayazağa-Maslak Yerleşkesi'nde bulunan Adem Çelik Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Oryantasyon eğitimine tüm yerleşkelerden katılım sağlanacak. Beylikdüzü Yerleşkesi'nde D-314 Konferans Salonu, Hadımköy Yerleşkesi'nde Adem Çelik Kongre Salonu ve Taksim Yerleşkesi'nde Adem Çelik Amfisi, etkinliği izlemek isteyen öğrencilere açık olacak. Ayrıca, eğitim İstanbul Beykent Üniversitesi'nin YouTube kanalı üzerinden de eş zamanlı olarak takip edilebilecek.

Bu organizasyon, yeni akademik yılın başlangıcında öğrencilerin üniversite hayatına daha hızlı adapte olabilmeleri amacıyla düzenlenmektedir. Eğitim programı, öğrencilerin bilgilendirilmesi ve üniversite ortamına giriş yapmaları için önemli bir fırsat sunuyor.