-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir'de Normal Doğumun Avantajları Konulu Farkındalık Semineri DüzenlendiEskişehir'de Normal Doğumun Avantajları Konulu Farkındalık Semineri Düzenlendi

İzmir'de sağlıklı yaşamı artırmak ve hareketli yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek amacıyla "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Etkinliği" düzenlendi. Etkinlik, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından "Dünya Yürüyüş Günü" etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Katılım Yoğundu
Etkinliğe, Vali Yardımcısı Faik Arıcan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Emre Çetinkol, sağlık yöneticileri ve sağlık çalışanlarının yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Konak Saat Kulesi önünden bando ekibi eşliğinde başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.

Fiziksel Aktivite ve Sağlıklı İkramlar
Yürüyüşün ardından spor hocası eşliğinde katılımcılara fiziksel aktivite uygulandı. Ayrıca etkinlikte, katılımcılara sağlıklı ikramlar sunuldu. Bu etkinlik sayesinde, sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve toplumda hareketli yaşam alışkanlıklarının yaygınlaştırılması hedeflendi.