-

Gözden kaçırmayın

Doç. Dr. Fatih Fuat Tuncer, Gündemdeki Sıcak Gelişmeleri DeğerlendirecekDoç. Dr. Fatih Fuat Tuncer, Gündemdeki Sıcak Gelişmeleri Değerlendirecek

İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Kulübü, yeni akademik yılın başlangıcında yeni öğrencileri ağırlamak için özel bir etkinlik düzenliyor. “Hoşgeldin Kahvaltısı” adı altında gerçekleştirilecek bu etkinlikte, hukuk fakültesine yeni katılan öğrencilerle tanışma fırsatı sunulacak.

Etkinlik, katılımcılara hem sosyalleşme hem de fakülte hakkında bilgi edinme imkanı sağlayacak. Öğrenciler, birbirleriyle tanışarak dostluk bağları kurabilecek ve hukuk eğitimi hakkında deneyimlerini paylaşabilecek.

İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Kulübü, bu tip etkinliklerle, yeni gelen öğrencilerin fakülteye adapte olmasını kolaylaştırmayı hedefliyor. Böylece, yeni nesil hukukçuların oluşturulması için uygun bir ortam sağlanacak.

Hoşgeldin Kahvaltısı'nın ne zaman ve nerede gerçekleştirileceği hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için Hukuk Kulübü'nün resmi iletişim kanallarını takip etmek öneriliyor.