-

Gözden kaçırmayın

Haymana'da Altyapı ve Çevre Düzenlemelerine Yönelik Çalışmalar TamamlandıHaymana'da Altyapı ve Çevre Düzenlemelerine Yönelik Çalışmalar Tamamlandı

Orhangazi Belediyesi Ekim 2024 Meclis Toplantısı'nın ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, Belediye Meclis Salonu'nda saat 16:00'da düzenlendi. Mecliste gündem maddeleri karara bağlandı.

Meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan dört önemli gündem maddesi görüşüldü. İlk olarak 2025 yılı bütçesi ele alındı ve gelir ve gider kalemleri ayrı ayrı oylama sonucu kabul edildi. Ardından 2025 yılı bütçe gelir tarifeleri meclise sunuldu ve yapılan oylamada kabul edildi.

Arapzade Mahallesi'nde bulunan kapalı spor salonunun Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devrine ilişkin raporlar, Plan ve Bütçe Komisyonu ve Hukuk Komisyonu tarafından meclise sunuldu. Yapılan tartışmalar sonucunda bu madde de kabul edildi. Son olarak, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan 301 Ada 142 Parsel ve Arapzade Mahallesi'ndeki 1073 Ada 1 Parsel'deki taşınmazların vergi borçlarına mahsuben devri ile ilgili madde görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, meclis gündemine alındı ve oylama sonucu oybirliği ile kabul edildi.