-

Gözden kaçırmayın

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Fen Lisesi'ni Ziyaret EttiDinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Fen Lisesi'ni Ziyaret Etti

Kimi Ödüllendirildi? Adana'da, Teknofest yarışmasında Eğitim Teknolojileri alanında başarı gösteren Elettrosucuk Takımı, gerçekleştirdikleri "SENSOR" isimli projeleriyle Türkiye genelinde üçüncülük elde etti.

Ne Zaman? Başarı ödülleri, 6 Ekim tarihinde düzenlenen törenle sahiplerine sunuldu.

Nerede? Tören, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve T3 Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Neden Ödüllendirildi? Takımın projesi, robotiğe ilk adımı atanların sensörleri tanıma ve oyunlaştırma yöntemiyle öğrenmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Nasıl Sunumlar Yapıldı? Takım, yarışma süresince 5 gün boyunca projelerini binlerce kişiye tanıtarak sunumlar gerçekleştirmiştir. Ayrıca Milli Eğitim Bakan Yardımcılarına da projelerini sunma imkanı buldular.

Teşekkürler ve Kutlamalar Projede emeği geçen danışman öğretmen Ali Ünlü ve öğrenciler, bu önemli başarıları için kutlanmaktadır.