-

Gözden kaçırmayın

Tıp Fakültesi, Dikey Entegrasyon Dersleriyle Öğrencilere Pratik Deneyim KazandırıyorTıp Fakültesi, Dikey Entegrasyon Dersleriyle Öğrencilere Pratik Deneyim Kazandırıyor

İstanbul Beykent Üniversitesi, uluslararası öğrencileri yeni dönem için davet etti. Üniversite, çeşitli kültürleri bir araya getiren topluluğunda, öğrenci görüşlerinin önemini vurgulayarak etkinlik önerilerini almak için bir anket düzenliyor.

Uluslararası öğrencilere yönelik başlatılan bu girişimle, öğrencilerin katılmak istedikleri etkinlikler belirlenerek, daha zengin bir üniversite deneyimi sağlanması hedefleniyor. Tüm öğrencilerin katılımını bekleyen üniversite yönetimi, öğrencileri önerilerini sunmaya teşvik etmek amacıyla QR kodu kullanılıyor.

Öğrencilerin bu süreçte yapmaları gereken tek şey, gönderilen mesajda yer alan QR kodunu taramak. Anket aracılığıyla elde edilecek veriler, bu dönem planlanacak etkinliklerin belirlenmesinde önemli bir rol oynayacak.

İstanbul Beykent Üniversitesi, uluslararası öğrencilere heyecan dolu bir yıl vaat ederken, onların fikirlerini dinlemeye ve ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş etkinlikler sunmaya odaklanıyor.