-

Gözden kaçırmayın

İstanbul OrmanKent'te Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildiİstanbul OrmanKent'te Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde "Fidan Diyanet Gençlik Merkezi" açıldı. Törene, Vali Vasip Şahin, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek, KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve yerel protokol üyeleri katıldı.

Açılan gençlik merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Merkezde çeşitli etkinlikler ve eğitim programları düzenlenecek. Bu tür projelerin gençlerin toplumda daha aktif rol almasına katkıda bulunacağı düşünülüyor.

Açılışta yapılan konuşmalarda, gençlerin yetişmesine yönelik olan bu tür merkezlerin önemine vurgu yapıldı. Katılımcılar, yeni merkezle birlikte gençlerin daha fazla sosyal aktiviteye dahil olacağına ve kendi potansiyellerini daha iyi keşfedeceklerine inandıklarını dile getirdi.