-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Alman Medeni ve Ceza Hukukuna Göre Şirket İçi Soruşturma İlkeleri Konulu Bir Toplantı Düzenliyorİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Alman Medeni ve Ceza Hukukuna Göre Şirket İçi Soruşturma İlkeleri Konulu Bir Toplantı Düzenliyor

MEF Üniversitesi öğrenci kulüpleri, Orman Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyor. 21-27 Mart tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikler, hem öğrencilere hem de akademik personele yönelik olarak tasarlandı.

Etkinliklerin gerçekleştirileceği yerler arasında üniversitenin kampüsü ve çevresi yer alıyor. Amacın çevre bilincini artırmak ve toplumsal farkındalığı yükseltmek olduğu belirtildi. Öğrencileri doğa ile buluşturmayı hedefleyen kulüpler, ağaç dikimi, doğa yürüyüşleri ve bilgi paylaşım seminerleri gibi çeşitli faaliyetler düzenleyecek.

Kulüplerin temsilcileri, "Bu etkinliklerde doğanın korunması ve ağaçlandırmanın önemi konusunda bilinçlenmeyi amaçlıyoruz," dedi. Ayrıca, etkinliklerin katılımcıların çevre ile olan bağlarını güçlendirmesine ve sürdürülebilir bir gelecek için adım atmalarına katkı sağlayacağı vurgulandı.

Kulüpler, tüm üniversite camiasını bu anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyor.